Måndag-Fredag: 08 — 17

Lunchstängt: 12 — 13

Onsdag 17/5 08-15

Torsdag 18/5 Stängt

Fredag 19/5 08-15

Däckverkstad Älvsjö

Däckbyte Stockholm

Se till att inte överraskas av vinterns plötsliga intågande med snö och isiga vägar! Kom till oss på Örby Gummi i Stockholm, Älvsjö när det är dags att byta däck på bilen, så får du tid över till annat medan arbetet utförs av proffs. Vi kontrollerar mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna blir rätt dragna. Som bonus slipper du tunga lyft och smuts, samt kan lita på att du blir meddelad om däcken behöver bytas ut eller repareras.

Mellan den 1 december och 31 mars är det lagkrav på att du ska ha vinterdäck monterade om det är vinterväglag. Med vinterväglag avses om det finns is, snö, snömodd eller frost på någon del av vägbanan, även vägrenen. Med vinterdäck menas dubbade däck eller odubbade friktionsdäck.

Däck för olika säsonger

Alla däck på ditt fordon måste vara av samma typ, du kan exempelvis inte ha ett friktionsdäck och tre dubbdäck. Då blir köregenskaperna sämre och säkerheten sätts på spel. Dubbdäck får användas mellan den 1 oktober och 15 april. Det är lagligt att köra med dubbdäck efter den 15 april och innan den 1 oktober, om det är eller befaras bli vinterväglag. Odubbade friktionsdäck får användas året om.

Slitna däck?

Är du osäker på om dina däck håller en tillräckligt hög standard inför däckbytet så hjälper vi såklart dig att kontrollera det. Skulle däcken vara för slitna så erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa däck. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar! Byt dina däck hos oss i Stockholm.

Örby Gummi kan hjälpa dig med både höstens och vårens däckbyte. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi på ett snabbt och korrekt sätt utföra ett däckbyte oavsett vilken fordonstyp det gäller. Professionellt utfört – till en rimlig peng!

 

Drop in däckbyte Älvsjö, Stockholm

Om du inte har möjlighet att boka tid hos oss för däckbyte i Älvsjö, Stockholm, så är du välkommen in på drop in. Vår däckverkstad är belägen i Älvsjö, men vi har många kunder från närliggande områden som Enskede, Årsta och Högdalen, med mera.

Vi hjälper alla så snart vi kan och reserverar oss för att det kan vara många som väntar då många kommer på samtidigt att däcken ska bytas. Så boka tid innan om du kan, annars är du välkommen att komma in när det passar dig och du har vägarna förbi vår däckverkstad i Stockholm, Älvsjö. Har du inte varit hos oss tidigare? Så här hittar du till oss.

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.