• Måndag-Fredag 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13

Stålfälgar

Går du i tankar om att köpa nya fälgar? Att hitta rätt modell av stålfälg till din bil kan vara en djungel med tanke på alla dimensioner, fästpunkter och inpressningsdjup som måste tas i beaktande. Vi är proffs på stålfälgar! Kom till oss så hjälper vi dig att välja rätt fälg till din bil.

Stålfälgar, eller plåtfälgar som de också kallas, monteras numera som standard på de flesta fordon. Fördelarna med stålfälgen är att den är prisvärd samtidigt som den är slitstark och stabil. Den klarar sig betydligt bättre om du skulle råka köra på en trottoarkant än vad en aluminiumfälg gör, eftersom aluminiumfälgen är gjord av lättmetall och således inte är lika tålig.

Underhåll av stålfälgar

För att stålfälgarna ska behålla sin funktion och utseende är det viktigt att man tar hand om dem. Skötselråden är samma som för aluminiumfälgar, använd en mjuk tvättsvamp och ett skonsamt rengöringsmedel – som exempelvis bilschampo. Gnugga fälgen försiktigt och rengör bilen ofta för att förhindra att sand och grus orsakar repor eller hjulskador.

Hos oss på Örby Gummi kan du välja mellan många olika fälgmodeller. Vi finns här för att underlätta för dig så att du nöjt kan lämna vår verkstad i en ny och fräsch bil! Ring 08-647 58 58 eller kom in till oss på Gamla Huddingevägen 399. Uppgradera din bil redan idag och ge ditt fordon en lyxigare känsla!

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.