• Måndag-Fredag 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13

Hjul

Hjul till motorcykel och bil

Vill du ha kompletta hjul till förmånliga priser? Vill du kunna komponera ditt hjul själv genom att välja fälgar och däck? Kom till oss! Vi har modeller och fabrikat från alla de ledande tillverkarna, och vi hjälper dig gärna att hitta de perfekta hjulen till din bil eller motorcykel. Du kan förstås också välja att köpa en färdig lösning och på så sätt få hjulen monterade, så slipper du krångel och sparar tid. Välj det som passar dig bäst. Välkommen in till oss så hjälper vi dig med hjul till din bil eller motorcykel!

Hjulinställning

Känns bilen svårmanövrerad, drar den åt ett håll eller har du kört på en trottoarkant? Då kan det vara dags att kontrollera hjulinställningen på din bil, eftersom felaktig hjulinställning sliter på både styraxlar och däck. Dessutom ökar bränsleförbrukningen vid felaktig hjulinställning. Kontakta oss gärna om du har frågor om detta. Läs mer om hjulinställning.

TPMS – mätning av lufttryck

TPMS (Tire Pressure Monitoring System) innebär att det sitter en sensor inne i hjulet som skickar information om däckets lufttryck och temperatur till föraren. Detta för att man ska ha bättre koll och därmed kunna köra säkrare, med rätt lufttryck i däcken. Har du frågor eller behöver du reparera din sensor? Läs mer om TPMS. Kontakta oss om du har frågor om TPMS eller lufttryck i däcken.

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.