• Måndag-Fredag 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13
  • Torsdag 23/6 8-13
  • Fredag 24/6 STÄNGT

Hjulinställning

Har du kört på en trottoarkant, eller råkat köra ner i en stor grop som du inte såg? Drar styrningen åt något håll när du kör över ojämnheter? Slits dina däck ojämnt? Då kan du behöva se över hjulinställningen på din bil, eftersom felaktig hjulinställning leder till mer riskfylld körning och större bränsleförbrukning.

Vid en hjulinställning kontrollerar vi vinklarna på bilens alla hjul med avancerad mätutrustning, och justerar dem så att de stämmer överens med fordonstillverkarens uppgifter. Efteråt kommer du känna en märkbar skillnad inte bara i körkomfort, utan också i bränsleförbrukning och minimerat däckslitage.

Felaktig hjulinställning 

Att köra med felaktig hjulinställning medför många risker. Du kommer förr eller senare behöva byta till nya däck i takt med att däcken slits fel, vilket i sig innebär en större kostnad än att se till att hjulen är rätt inställda. Dessutom ökar slitaget på styrleder och länkarmar.

Vi på Örby Gummi hjälper dig mer än gärna att kontrollera hjulinställningen så att du får ett säkrare fordon och behåller en bra livslängd på dina däck. I vår moderna verkstad har vi rätt utrustning för att garantera att din bil återställs till sitt forna jag. Ring eller besök oss idag för mer information! Ta för vana att kontrollera din hjulinställning regelbundet. Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.