• Måndag-Fredag 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13

BMW däck

Sommardäck Stockholm, Älvsjö

Från och med 15 april fram till och med 1 oktober är det förbjudet att använda dubbdäck med undantag om det råder vinterväglag*. På sommaren ska dina däck ha ett mönsterdjup på minst 1,6 millimeter i däckets huvudmönster. Men tänk på att mönsterdjupet bör vara minst 3 millimeter för att ge bra friktion vid fuktig vägbana. Läs mer om regler kring sommardäck.

Skifte av däck

Vi erbjuder ett brett utbud av förstklassiga sommardäck i Stockholm, Älvsjö och handlar du hos oss hjälper vi självklart till att montera och balansera dina däck. När du skiftar till sommardäck kan du lämna in vinterdäcken på vårt däckhotell, så slipper du att tänka på förvaring. Gör du ett skifte i samband med inlämningen debiteras du enbart för däckbytet. Debiteringen för däckförvaringen sker först när du hämtar ut dina förvarade vinterdäck.

Förvaring av sommardäck i Stockholm

Lämna in dina vinterdäck på Gamla Huddingevägen 399 så ser vi till att tvätta, förvara och skifta tillbaka däcken vid nästa säsong. När det börjar bli dags att byta däck hör du av dig till oss på 08 647 58 58. Uppge registreringsnummer eller förvaringsnummer så kan vi enkelt se ditt ärende och hjälpa dig snabbare. Tänk på att vi behöver minst en dags framförhållning för att plocka fram dina däck. Däcken förvaras i någon av våra lokaler som ligger i Bandhagen och Högdalens industriområde.

Däcken är försäkrade genom din bilförsäkring. Om olyckan skulle vara framme och något händer dina däck under tiden de förvaras hos oss så står vi för självrisken.

*Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen och det är polisen som avgör om det råder vinterväglag på platsen du befinner dig.

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.