• Måndag – fredag: 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13

Sommardäck

Från och med 15 april fram till och med 1 oktober är det förbjudet att använda dubbdäck med undantag om det råder vinterväglag*. På sommaren ska dina däck ha ett mönsterdjup på minst 1,6 millimeter i däckets huvudmönster men tänk på att mönsterdjupet bör vara minst 3 millimeter för att ge bra friktion vid fuktig vägbana.

Skifte och förvaring

Vi erbjuder ett brett utbud av förstklassiga sommardäck och handlar du hos oss hjälper vi självklart till att montera och balansera dina däck. När du skiftar till sommardäck kan du lämna in vinterdäcken på vårt däckhotell, så slipper du att tänka på förvaring. Gör du ett skifte i samband med inlämningen debiteras du enbart för skiftet, debiteringen för förvaringen sker först när du hämtar ut dina förvarade vinterdäck.

Lämna in dina vinterdäck på Gamla Huddingevägen 399 så ser vi till att tvätta, förvara och skifta tillbaka däcken vid nästa säsong. När det börjar dra ihop sig för vinterdäck hör du av dig till oss på 08 647 58 58 och uppger registreringsnummer eller förvaringsnummer. Vi behöver minst en dags framförhållning för att plocka fram dina däck då dessa förvaras i någon av våra lokaler som ligger i Bandhagen och Högdalens industriområde.

Däcken är försäkrade genom din bilförsäkring och skulle olyckan vara framme och något händer dina däck under tiden de förvaras hos oss så står vi för självrisken.

*Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen och det är polisen som avgör om det råder vinterväglag på platsen du befinner dig.

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.