• Måndag – fredag: 08 – 17
  • Lunchstängt: 12 — 13

Däckhotell

Att lämna in däcken på vårt däckhotell är en smart, bekväm och trygg lösning för att garantera att däcken håller längre. På köpet slipper du släpa tunga och smutsiga däck, samt sparar utrymme i förrådet.

Vid inlämning av dina däck rengör vi alltid däcken noga, samt kontrollerar mönsterdjup och däckens skick. Vi förvarar dem svalt och mörkt och skyddar dem mot fukt, oljor, ultraviolett ljus och annat som kan skada gummit.

Väljer du trots allt att förvara däcken i garaget så riskerar de att tappa formen och bli hårda och torra om du inte tar hand om dem på rätt sätt. Tvätta därför däck och fälgar ordentligt med en avfettande tvållösning. Salt, bromsdamm och andra föroreningar sliter på både däck och fälgar. Skydda dem mot fukt och hög värme, och tänk framförallt på att inte förvara dem i däckpåsarna. Då kan gummit utsättas för fukt och kondens, låt däcken lufta istället.

Låter du Örby Gummi förvara däcken åt dig kan du vara säker på att de hanteras på bästa möjliga sätt. Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakta oss

Ring oss på 08-647 58 58.